Technisch Onderhoud

Jouw website altijd veilig en stabiel

Uit veiligheidsoogpunt is het belangrijk om de WordPress website regelmatig te updaten. Op internet zijn steeds meer hackers en spammers actief. Met nieuwe updates zorgen de makers van WordPress, het Thema en de Plugins dat de beveiliging optimaal blijft. Maar je dient dan wel met regelmaat te updaten. Denk niet dat jouw website niet interessant is voor hackers, want helaas is elke website interessant voor hackers!

Als ondernemer ben je al druk genoeg met je eigen business en wil je liever niet zelf bezig zijn met het onderhoud van WordPress. Met een WordPress onderhouds- en servicecontract wordt het technisch beheer van je website uit handen genomen. WordPress, Thema en Plugins krijgen periodiek een update en er wordt regelmatig een backup van je website gemaakt.

Uitgebreid

€ 25,- Per maand
  • Wekelijks beheer
  • Updates WordPress
  • Updates Thema
  • Updates WordPress plugins
  • Opschonen SPAM
  • Maandelijkse back-up
  • Controle op dode links
  • Optimaliseren website

Prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Wat valt buiten de overeenkomst?

Met het onderhouds- en servicecontract ben je voor 99% beschermd tegen aanvallen van hackers. Echter, het biedt geen absolute garantie van 100%. Hoewel de kans zeer klein is, kan ik niet volledig uitsluiten dat een website gehackt wordt. Desondanks spant ViAnouk zich tot het uiterste in om dit te voorkomen. Mocht een website toch gehackt worden, dan brengt het herstellen en opschonen extra tijd en kosten met zich mee, die niet gedekt worden door dit contract.

Daarnaast dekt het onderhouds- en servicecontract geen bijkomende kosten voor het oplossen van mogelijke problemen die tijdens het updaten van WordPress, het thema en de plugins worden geconstateerd.

Voorwaarden

Je kunt alleen een onderhouds- en servicecontract afsluiten als ViAnouk de website heeft gebouwd en er geen externe partij aan heeft gewerkt.

Het onderhouds- en servicecontract heeft een looptijd van 1 jaar.