Portfolio

Deze mensen gingen jou voor..

Dit zeggen zij...

ANOUK heeft met haar expertise het geheel dat ik bedacht had zo treffend weten te vertalen van mijn hoofd naar het web. Anouk begrijpt meteen wat de wens is: inhoudelijk, qua lay-out, t.a.v. sfeer enz. En gedurende onze reis richting mijn website, deelde ze haar kennis, waardoor er nog nieuwe aantrekkelijke aanvullingen werden toegepast, die ik zelf nooit had kunnen bedenken. Anouk is heel betrokken, prettig in haar communicatie en ik ben ontzettend blij met de prachtige website die ze voor @mamac.are (estherdaems.nl) creëerde. Bovendien zette ze in een zeer korte tijd de online training, die ik creëerde, online. Hierover hadden we wederom nauw contact zodat het qua uitstraling klopt bij mijn wens èn mijn site. Ik kan iedereen Anouk aanraden.
Esther Daems
Esther Daems
6 April 2024
Ik ben buitengewoon tevreden met de diensten van Anouk. Vanaf het allereerste begin tot aan de onthulling van mijn nieuwe site, was het proces ongelooflijk soepel en professioneel. Anouk neemt de tijd en luistert naar je visie en behoeften. Hierdoor is niet alleen het design maar ook de uitstraling helemaal passend bij mij en mijn bedrijf. Anouk denkt lekker mee out of the box en niks is onmogelijk. Haar tempo is helemaal goed en voor de lancering was ze maximaal beschikbaar. Als je een upgrade van je huidige site of een nieuwe website wilt laten bouwen zou ik zeggen bel Anouk. Ik ben zeer tevreden en krijg lovende woorden over de site Hartelijke groet Hellen Mingels-Mertens INNspired
hellen mingels
hellen mingels
31 Januari 2024
Anouk heeft voor mij een prachtige website gebouwd waar ik heel blij mee ben. Ze heeft mijn wensen en ideeen omgezet in de website die ik graag wilde. Anouk denkt mee, is creatief en bedenkt oplossingen! In de toekomst blijf ik ook graag samenwerken, Anouk verzorgt ook mijn website onderhoud.
Petra Hogervorst
Petra Hogervorst
18 Augustus 2023
Vanaf de start heeft Anouk mij daadkrachtig door het hele proces van het "bouwen van mijn website" geleid. Zij is een aanpakker, leeft zich in en weet vorm te geven wat ik wil uitstralen. Wat mij enorm heeft geholpen, is dat Anouk ook hele goede vragen stelt en durft terug te geven als iets nog niet helemaal lijkt te kloppen. Tegelijkertijd laat zij de echte keuzes bij mij. Zij zet je aan het denken en vraagt "Wat wil jij?" Zij heeft geduld gehad met mij als ik niet meteen het antwoord wist, maar wist mij ook over een drempel te duwen als het nodig was. Anouk staat gewoonweg klaar voor al je vragen en zorgt dat er een enorm mooi eindproduct komt! Dus als iemand mij vraagt: "Bij wie moet ik zijn voor hulp bij mijn website?" Dan stuur ik hen ViAnouk. Mercedes van Meurs, Beleefkompas.
Mercedes Van Meurs
Mercedes Van Meurs
27 Mei 2021
"Anouk heeft mijn zeer gedateerde website een compleet nieuwe look gegeven die voelt als een perfect zittende, comfortabele hippe jas. Ze neemt geen blad voor de mond, stelt doelgericht vragen en weet zo snel tot de essentie door te dringen. Toen ik binnen een paar dagen al haar totale make-over concept gepresenteerd kreeg, was ik zo enorm verrast. Spot-on: dit ben ik tot achter de komma exact! Ze heeft in kleurgebruik, lay-out, beeldkeuze en structuur precies dat ontworpen dat mijn energie en manier van presenteren en werken vat. We hebben niet eens zo veel hoeven aanpassen of corrigeren. Ik vind het ongelooflijk knap van haar dat ze zo goed en snel haar klanten weet te doorgronden en dat weet te vertalen in een catchy en passend ontwerp. Ik kan Anouk van harte aanbevelen." Debby van Soest, Bull's-eye Communicatie
Debby van Soest
Debby van Soest
8 Maart 2021
Wat een bofkont ben ik met zo'n daadkrachtige VA. Anouk is een echte doorpakker en alleskunner. Alles wat mij uren kost lost Anouk binnen mum van tijd op. Ik denk stiekem dat haar dagen meer uren bevatten dan die van mij, want hoe kan je anders zoveel werk verrichten in zo'n korte tijd? Nee, zonder de dollen. Anouk weet wat ze doet en is daar steengoed in. Mijn problemen zijn voor haar een feestje. Op Anouk kan ik vertrouwen, ze werkt zelfstandig en weet wat ik wil, waardoor ik mij bezig kan houden met mijn specialisme en meer uren creëer in mijn dag. ????
Brigitte van Setten-Reijnst
Brigitte van Setten-Reijnst
7 Maart 2021

Ben jij toe aan het uitbesteden van jouw website?

Plan nu je gratis website-gesprek in; we kijken samen waar ik jou mee kan helpen,  waar jij tegenaan loopt in het maken/bewerken van je website. In 30 min bedenken we samen wat je kunt uitbesteden en wat je zelf wil blijven doen.