4C8A7493-bewerkt

Hoi, ik ben Anouk!

Vroeger knutselde ik met Microsoft Frontpage en een hoop HTML-codes een website in elkaar. Fantastisch als lukte wat ik wilde. Nog steeds voel ik dat euforische gevoel als iets wat op het eerste gezicht niet lijkt te gaan lukken, toch lukt nadat ik de code in ben gedoken. Oefenen, oefenen, oefenen, dat is wat ik jaren gedaan heb. Nooit gedacht dat ik van deze passie mijn werk zou maken. Want, wat is dat eigenlijk, je passie? Na jaren zoeken, heb ik het gevonden. Knutselen met websites, problemen oplossen waar anderen geen idee van hebben hoe op te lossen en gewoon iets moois bouwen waar een ander weer jaren mee vooruit kan. Fantastisch vind ik dat!

Ik geloof dat ik wel 20x opnieuw ben begonnen met mijn eigen website. Steeds opnieuw pagina's opbouwen, aanpassen, afbeeldingen aanpassen, controleren, mobiel geschikt maken. Om vervolgens ook vast te lopen op het niet helemaal 100% mij krijgen. Daarom weet ik ook zo goed waarom het jou niet lukt jouw website online te krijgen. Inmiddels ken ik de klappen van de zweep en weet ik ook goed hoe ik jou kan helpen.

Wat kun je verwachten in een samenwerking met mij?

Transparant

Mijn motto is 'zeg wat je doet en doe wat je zegt'. Ik kom beloftes na en je weet over het algemeen waar ik mee bezig ben voor je. 

Vindingrijkheid

Wat jij wil is misschien niet gebruikelijk. Ik probeer verschillende mogelijkheden te ontdekken waarop wat jij wil, toch zichtbaar wordt op jouw website op een manier die toegankelijk is voor iedereen. 

Samenwerking

We werken samen aan jouw eindproduct. Geen vraag is te gek of een wens te groot. We werken samen aan het project en het is net zo goed mijn kindje als dat van jou. 

Resultaat

Samen gaan we voor het beste resultaat. Ik ga tot het uiterste om jou tevreden te maken. De website die opgeleverd wordt, is volledig naar jou tevredenheid! 

Persoonlijkheid

Persoonlijkheid staat voorop tijdens onze samenwerking, ik wil weten wie jij bent en wat bij jou past. Het is belangrijk dat dat uitstraalt in jouw nieuwe website. 

Deskundigheid

Ik deel mijn kennis met jou en zal alles doen deze up-to-date te houden. Wil jij werkzaamheden zelf aan jouw website verrichten, dan krijg je van mij stap voor stap handleidingen. 

Stel je eens voor hoe geweldig het zou zijn om binnenkort een website te hebben die alles heeft wat je nodig hebt, zonder dat het je veel tijd (en geld) kost?

En dat je eindelijk ONLINE kunt gaan met je bedrijf?

Dat gun ik je, en hopelijk gun je het jezelf ook!