One Page website

Een prachtige one-page WordPress website

Ben je net begonnen met je bedrijf en ben je nog aan het verkennen welke richting je op wilt gaan? Dan is een one-page WordPress website een handig hulpmiddel voor jou. Op één pagina wordt kort en krachtig weergegeven wie je bent en wat je te bieden hebt. Als mensen geïnteresseerd zijn, kunnen ze direct contact met je opnemen.

Deze one-page website kan ook gebruikt worden voor marketingacties rondom een product, dienst of evenement. Alle nodige informatie staat overzichtelijk op één pagina, zodat bezoekers direct kunnen bestellen, informatie kunnen opvragen of een ticket kunnen kopen.

Een one-page website kan later eenvoudig worden uitgebreid naar een maatwerkwebsite. Je kunt dus starten met een beperkt budget en later de website verder uitbouwen.

4C8A7456-bewerkt

Waarom kiezen voor een one-pager?

Je hebt het vast al eens gehoord: een one page website bestaat uit slechts één pagina. Deze types websites kom je steeds vaker tegen. One pagers ogen geweldig en kunnen snel worden ontwikkeld. Toch biedt een one page website nog meer voordelen:

  • Alle informatie op één pagina
  • Goedkoper
  • Overzichtelijk
  • Minder tekst nodig
  • Goed lees op een smartphone
  • Snel opleveren
  • Gemakkelijk uitbreiden naar meerdere pagina's

Wil je toch meer dan één pagina? Bekijk dan de mogelijkheden van een maatwerk website.

Wat zijn de kosten van een one page WordPress website?

Vanaf € 799,- (excl. BTW) kun je al beschikken over een one page WordPress website. Echter, als je extra functionaliteiten zoals een blogrubriek wil toevoegen, zullen er extra kosten bij komen. Plan vandaag je kennismakingsgesprek zodat je snel weet wat de definitieve kosten zullen zijn.

Inventarisatie

Na ons kennismakingsgesprek ontvang je een offerte. Zodra je de offerte hebt ondertekend, ontvang je van mij een vragenlijst over de gewenste sfeer en inhoud voor je website. Ook stellen we samen een planning op en bespreken we wanneer je de website live wilt hebben.

Ontwerp

Je levert het logo, de huisstijl, foto's en teksten aan. Daarna ga ik aan de slag met het opzetten van een eerste concept voor de website. Zodra het ontwerp klaar is, ontvang je een link naar de testomgeving, waar je online kunt meekijken.

Correctie en testen

De basis voor de website is gereed. Je geeft feedback op het ontwerp. Ik pas het aan en voeg nieuwe content toe. Vervolgens komen er nog twee correctierondes. Deze fase heeft ook betrekking op techniek en voorwaarden. Alles wordt getest en gecontroleerd. Werken links, contactformulieren, voldoet de website aan de AVG, is Google goed ingericht, hoe staat het met de snelheid van de website en werkt de website ook goed op de tablet en de smartphone.

Oplevering

Naar dit moment hebben we toegeleefd: de website mag live. Indien gewenst kom ik geef ik online een korte training zodat je zelf teksten kan aanpassen, een pagina kan aanmaken of een nieuwsbericht kan plaatsen.  

Service & Onderhoud

Uit veiligheidsoogpunt is het belangrijk om WordPress, het thema en de plugins regelmatig te updaten. Dit kun je zelf doen maar je kunt ook technisch onderhoud laten uitvoeren door mij. 

4C8A7562-bewerkt

Wil je alvast kijken wat ik eerder aan maatwerk WordPress websites heb opgeleverd? Bekijk dan mijn portfolio!

Een klantentrekkende one-page WordPress website voor jou?

Stel je eens voor hoe geweldig het zou zijn om binnenkort een website te hebben die alles heeft wat je nodig hebt, zonder dat het je veel tijd (en geld) kost? Plan nu je kennismakingsgesprek zodat het werkelijkheid wordt.