Maatwerk website

Een WordPress website geheel op maat

Een maatwerk website is voor ondernemers die hun bedrijf duidelijk willen positioneren ten opzichte van hun concurrenten. Het proces begint met een afspraak waarbij we een analyse maken van jouw onderneming. We gaan op zoek naar de unieke aspecten die jouw identiteit en jouw unique selling points vormen. Zodra de gewenste positionering en doelen helder zijn, gaan we aan de slag. We gebruiken een pagebuilder om elke pagina afzonderlijk vorm te geven, waarbij we streven naar de juiste opmaak passend bij elke pagina en zijn doelen. Ik hanteer een persoonlijke aanpak, waarbij ik nauw betrokken ben bij het proces en resultaat.

Resultaat is een mooie effectieve website!

4C8A7456-bewerkt

Waarom kiezen voor een maatwerk website?

  • Unieke layout per pagina
  • In lijn met jouw huisstijl
  • Veilig en betrouwbare website
  • Volledig responsive
  • Alle wensen zijn bespreekbaar

Deze mensen ging je voor: check mijn portfolio.

Wat zijn de kosten van een maatwerk WordPress website?

Vanaf € 999,- (excl. BTW) kun je al beschikken over een maatwerk WordPress website. Echter, als je extra functionaliteiten zoals een blogrubriek wil toevoegen, zullen er extra kosten bij komen. Plan vandaag je kennismakingsgesprek zodat je snel weet wat de definitieve kosten zullen zijn.

Inventarisatie

Na ons kennismakingsgesprek ontvang je een offerte. Zodra je de offerte hebt ondertekend, ontvang je van mij een vragenlijst over de gewenste sfeer en inhoud voor je website. Ook stellen we samen een planning op en bespreken we wanneer je de website live wil hebben.

Voorbereiding

Je ontvangt een vragenlijst voor de website. Verder wordt de basis software voor WordPress en diverse plugins geïnstalleerd op het hostingpakket of de testomgeving. 

Ontwerp

Je levert het logo, de huisstijl, foto's en teksten aan. Daarna ga ik aan de slag met het opzetten van een eerste concept voor de website. Zodra het ontwerp klaar is, ontvang je een link naar de testomgeving, waar je online kunt meekijken.

Correctie

De basis voor de website is gereed. Je geeft feedback op het ontwerp. Ik pas het aan en voeg nieuwe content toe. Vervolgens komen er nog twee correctierondes. 

Testen

Deze fase heeft betrekking op techniek en voorwaarden. Alles wordt getest en gecontroleerd. Werken links, contactformulieren, voldoet de website aan de AVG, is Google goed ingericht, hoe staat het met de snelheid van de website en werkt de website ook goed op de tablet en de smartphone.

Oplevering

Naar dit moment hebben we toegeleefd: de website mag live. Indien gewenst kom ik geef ik online een korte training zodat je zelf teksten kan aanpassen, een pagina kan aanmaken of een nieuwsbericht kan plaatsen.  

Service & Onderhoud

Uit veiligheidsoogpunt is het belangrijk om WordPress, het thema en de plugins regelmatig te updaten. Dit kun je zelf doen maar je kunt ook technisch onderhoud laten uitvoeren door mij. 

4C8A7562-bewerkt

Wil je alvast kijken wat ik eerder aan maatwerk WordPress websites heb opgeleverd? Bekijk dan mijn portfolio!

Een klantentrekkende maatwerk WordPress website voor jou?

Stel je eens voor hoe geweldig het zou zijn om binnenkort een website te hebben die alles heeft wat je nodig hebt, zonder dat het je veel tijd (en geld) kost? Plan nu je kennismakingsgesprek zodat het werkelijkheid wordt.